Hyvää päivää, arvoisa blogiini eksynyt henkilö. :)

Ajattelin minäkin kokeilla tätä blogin kirjoittamista. En saa iltaisin unta, kun päässä pyörii paljon kaikenlaisia ajatuksia, jotka olisi kiva päästä jakamaan jonkun kanssa. Tämän blogin tarkoitus on siis toimia itselleni "terapiana", että saan selvitettyä omia sekavia ajatuksiani. Toivottavasti tästä olisi kuitenkin iloa myös muille!

En aio kertoa itsestäni kovin paljon yksityiskohtia, sillä toivon pysyväni anonyymina. Kerrottakoon kuitenkin, että olen vaimo sekä 1-vuotiaan pojan äiti. Äitiys ja siihen liittyvät erilaiset tunteet (laidasta laitaan) tulevat luultavasti olemaan blogini tärkeimpiä teemoja. Osansa saa varmasti myös parisuhde ja monet ihan arkisetkin asiat. En tule kuitenkaan raportoimaan blogiini päivä päivältä omaa elämääni, vaan tarkoitukseni on nimenomaan käsitellä ja pohdiskella erilaisia aihepiirejä yleisemmällä tasolla.

Olen kiinnostunut myös kasvatuksellisista kysymyksistä, joten tulen ottamaan kantaa joihinkin aiheeseen liittyviin teemoihin. Monista asioista minulla on itselläni vasta muodostumassa mielipiteet, jotka saattavat toki muuttua ajan myötä. Pyrin välttämään mustavalkoisuutta ja toisenlaisten mielipiteiden tuomitsemista, vaikka saatan välillä sanoa kärkkäästikin puolustaessani itselleni tärkeitä asioita. Toivon, että saisin selvitettyäni asiani rehellisesti mutta ketään loukkaamatta.

Rakkaudella

Ä.I.T.I.